Introducere » ALGE MARINE SI DERIVATE » Agar agar fulgi bio 50g, Algamar
Producător: | ALGAMAR |
Agar agar este o alga, si este cel mai de calitate inlocuitor al gelatinei, 100% natural.
Fulgii de agar agar au o putere mai mare de gelificare decat pudra care se mai gaseste pe piata.
Varianta comercializata de noi este extrasa din Gelidium sesquipedale algae, alga cu cea mai mare putere de gelificare.
Produsul ajunge pentru 10 litri de gelatina!
Dozajul este in functie de consistenta dorita, o lingura se adauga la o cantitate de apa cuprinsa intre 250 ml si 1 litru.
Produs 100% natural, certificat organic
Instructiuni:
-pentru a face gelatina, adaugati 1 lingura la o jumatate de litru de apa. Puteti modifica aceasta cantitate in functie de vascozitatea dorita.
O punga de 50g ajunge pentru 10 litri de gelatina.
Mod de utilizare: Excelent ca agent de ingrosare pentru: deserturi, prajituri, compoturi, gemuri, creme caramels, creme, sorbeturi, sucuri, milkshake-uri, sau felii de fructe. Se fierbe timp de 8 minute.
Pentru a face gelatina: O lingura cu varf la 1/2 litri de lichid.
Pentru consistenta creme caramel: O lingura cu varf per litru.
Lasati sa se raceasca.
Ideal ca si agent de ingrosare fara gust pentru tocanite, piureuri sau sosuri.
Ingrediente: 100% extract din *alge marine (Atlantic Gelidium) (*din agricultura ecologica)
Valori nutritionale/100g:
Energie: 164Kcal
Grasimi: 0.2g din care saturate < 0.1g
Carbohidrati: 0.4g din care zaharuri < 0.5g
Proteine: 0.4g
Fibre: 79.4g
Saruri: 1.03g
Gramaj: 50g
Produs 100% natural, certificat organic.
Tara de origine: Spania
Producător: | ALGAMAR |